Close

HENRAD EVEREST LINE ECO RADIATOR

NO-STOCK. Informeer u over de leveringstermijn. Opgelet, geen retour mogelijk!

De Henrad Everest Line Eco radiator combineert een gelijnde voorzijde met seriële paneeldoorstroming. Dit betekent dat de Henrad Everest Line Eco functioneert volgens het ECO-principe waarbij eerste de voorste plaat warm wordt.

Alle nodige accessoires voor een correcte montage zijn inbegrepen in het pakket.

Meer informatie

83,40 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Linkse aansluitingLinks op aanvraag
Rechtse aansluitingStandaard aansluiting
MiddenaansluitingStandaard aansluiting

Henrad Everest Line Eco radiator

De Henrad Everest Line Eco radiator beschikt, zoals de naam reeds verkondigt, over een voorplaat met strakke lijnen. Dat is het grote en eigenlijk enige verschil met de Henrad Everest Plan Eco radiator: de vlakke of gelijnde voorplaat van de Henrad radiator.

Waarom kiezen voor de Henrad Everest Line Eco radiator?

  • De Henrad Everest Line Eco radiator is een strakke Henrad radiator, welke beschikt over een gelijnde voorplaat, bovenrooster en vlakke zijpanelen. Dankzij dit interessant uiterlijk is het een zeer aangename radiator om te combineren met uw interieur.
  • De Henrad Everest Line Eco radiator werkt met de ECO-technologie, waardoor u toch wel energie kunt besparen.
  • De accessoires en benodigdheden voor een correcte montage zijn inbegrepen in het pakket van de Henrad Everest Line Eco radiator.
  • De Henrad Everest Line Eco heeft een vooringesteld thermostatisch element aan de rechterzijde van de radiator met aansluiting voor thermostatische kop M30 x 1.5mm. Alle radiatoren van de Henrad Everest Line Eco kunnen het ventiel naar de linkerzijde plaatsen, op uitzondering van het type 11. Hiervoor moet u een speciale linkerversie bestellen.

De Henrad Everest Line Eco wordt opgehangen met consoles, welke meegeleverd worden, aan de hand van de ophangstrips die bij elk type van radiator aanwezig zijn. Vanaf een lengte van 1800mm moeten er drie consoles gebruikt worden. Kortere Henrad radiatoren van het type Everest Line Eco hebben twee ophangstrips. 

Zoals alle andere Henrad radiatoren is ook het model Henrad Everest Line Eco verkrijgbaar in 35 verschillende Henrad kleuren en 200 RAL-kleuren. Standaard wordt de Henrad radiator geproduceerd in RAL 9016.

Aansluitingen van de Henrad Everest Line Eco radiator

De Henrad Everest Line Eco radiator heeft tweemaal een middenaansluiting van 3/4"M Euroconus en tweemaal zijdelingse onderaansluiting van 1/2"F. De Henrad radiator is niet omkeerbaar omwille van zijn voorplaat die het eerste verwarmd wordt en hierdoor moet u een linkse versie speciaal aanvragen, daar dit niet standaard is.

Het ECO-principe van de Henrad Everest Line Eco radiator

De Henrad Everest Line Eco radiator werkt met een seriële paneeldoorstroming, waarbij het eerste paneel aan de voorzijde als eerst van warm water wordt voorzien en als eerst wordt doorstroomd. Hierdoor wordt er een maximale straling voorzien waarbij met kan genieten van een snelle opwarming en tegelijkertijd aan de achterzijde van de radiator amper warmteverlies waarneemt. Hierdoor is de Henrad Everest line Eco een goede kandidaat voor lage temperaturen verwarming.

Welke mogelijkheden heb ik als afmetingen voor mijn Henrad Everest Line Eco radiator?

U heeft de volgende mogelijke afmetingen, verschillende types, lengtes en hoogtes.

  • Hoogte: 300-900 (Geen 800)
  • Lengte: 400-2000mm
  • Type: 11, 21, 22 en 33
Close