Close

HENRAD EVEREST PLAN 8 RADIATOR

Check document hieronder om na te gaan of uw radiator op stock is.

De Henrad Everest Plan 8 radiator is een decoratieve horizontale radiator met een vlakke voorplaat en beschikt over 8 mogelijke aansluitingen.

Levertermijn: 24 tot 48 uur (stock) en 8 tot 12 weken (no-stock)*

Welke Henrad Everest Plan 8 radiatoren zijn op stock? Wenst u het vermogen te weten van uw Henrad Everest Plan 8 radiator? ---> Vermogen en Stock Henrad Everest Plan 8 radiator

* Levertermijn louter indicatief en heeft geen contractuele waarde. No-Stock radiatoren worden speciaal besteld bij Henrad en hebben geen herroepingsrecht. Na bestelling zijn retour, annulatie of omruiling van uw Henrad Everest Plan 8 radiator niet meer mogelijk.

Meer informatie

100,28 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Henrad Everest Plan 8 radiator

Wat maakt de Henrad Everest Plan 8 radiator zo interessant?

  • De Everest Plan 8 onderscheidt zich van alle andere Henrad radiatoren door zijn vlakke naadloze uitstraling met vlakke voorplaat, bovenrooster en zijpanelen.
  • De Henrad Everest Plan 8 radiator beschikt over 8 mogelijke aansluitingen, waarvan vier zijaansluitingen zijn en vier onderaansluitingen. Een waaier van mogelijkheden!
  • De radiator Everest Plan 8 van Henrad beschikt over een voorgemonteerd vooringesteld en regelbaar thermostatisch ventiel, welke aan de rechterzijde standaard gemonteerd is. Een linker radiatoraansluiting is niet mogelijk!
    De thermostatische kraan moet als aansluiting de M30 x 1.5mm hebben.
  • Wanneer u een Henrad Everest Plan 8 radiator aanschaft, moet u niet meer denken aan de bevestigingsmaterialen. In het pakket zitten reeds de ophangconsoles bijgeleverd.

Help! Ik merk bij de levering een geribbelde plaat bij mijn Henrad Everest Plan 8! Dit is normaal. Dit is de achterkant van uw Henrad Everest Plan 8 radiator. Omdat deze zich aan de achterkant van uw radiator bevindt, is dit geen zichtbare vlakte en heeft de fabrikant beslist om deze geribbeld te houden. U zult merken dat de voorplaat van uw Henrad Everest Plan 8 radiator vlak is.

De 8 mogelijke aansluitingen van de Henrad Everest Plan 8 radiator.

De Everest Plan 8 radiator van Henrad beschikt over 8 mogelijke aansluitingen waardoor de radiator ideaal is voor renovaties met behoud van bestaande leidingen. U kunt deze radiator bijna voor alle mogelijke situaties op een correcte manier aansluiten.

De Henrad Everest Plan 8 radiator beschikt over vier keer 1/2" binnendraad zijaansluiting en vier maal 3/4" onderaansluiting buitendraad, waarvan twee midden en twee lateraal, euroconus.

De Henrad radiatoren die tot de 8 connections serie behoren, zijn zeer interessant, daar je ze kunt gebruiken voor zowel nieuwbouw of renovatie. Daarnaast zijn alle toebehoren meegeleverd. Opgelet! Enkel de type 11 radiator heeft ophangstrips en heeft dus andere consoles dan de andere types. Vanaf 1800mm moet u drie consoles voorzien, kleinere radiatoren hebben maar twee consoles nodig.

Opgelet! Wanneer u de Henrad Everest Plan 8 radiator wenst aan te sluiten met de aansluitmogelijkheden die zich bevinden aan de zijkant van de Henrad radiator, dan moet u het aanwezige ventiel verwijderen en de Henrad Everest plan 8 radiator aansluiten volgens een Compact of Standard radiator met een externe, dus zichtbare, verbindingsbuis. Ook het aansluitset moet de versie zijn met de koppelstukken voor aansluiting op een externe verbindingsbuis.

Welke Henrad Everest Plan 8 radiatoren zijn er beschikbaar?

U kunt de Henrad Everest Plan 8 radiator bestellen in de volgende afmetingen:

  • Lengte: vanaf 400 en tot een maximum lengte van 3000mm
  • Type: 11, 21, 22 en 33
  • Hoogte: 300 - 900mm met uitzondering van 800mm
Close