Close

HENRAD EVEREST PLAN ECO RADIATOR

NO-STOCK. Informeer u over de leveringstermijn. Opgelet, geen retour mogelijk!

Het model Everest Plan Eco van het merk Henrad combineert design met de moderne Eco-technologie, welke u doet besparen op uw energiefactuur.

Onderstaande radiatoren met verschillende combinaties van hoogtes, types en lengtes moeten speciaal besteld worden bij de fabrikant Henrad en de levertermijn kan dus oplopen tot 6 à 8 weken.

Meer informatie

35,31 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Linkse aansluitingLinkse versie op aanvraag
Rechtse aansluitingStandaard aansluiting
MiddenaansluitingStandaard aansluiting

De Henrad Everest Plan Eco is een mengeling van verschillende componenten binnen het gamma van het merk Henrad. Zo wordt de decoratieve uitstraling van de radiator gecombineerd met een vlakke voorplaat en de ECO technologie.

Omwille van een seriële paneeldoorstroming wordt de eerste voorplaat van warm water voorzien om dan zo geleidelijk over de hele radiator verspreid te worden. Zo wordt er een hoog rendement verkregen met een hoge warmtestraling en een snell opwarming. Door eerst de voorplaat te verwarmen en ook van meer warm water te voorzien, gaat er veel minder warmte verloren langs de achterzijde van de radiator. Door deze technologie van Henrad kunt u aardig besparen op uw energiefactuur zonder in te moeten geven op comfort en warmtegevoel.

We kunnen de Henrad Everest Plan Eco beschouwen als de horizontale versie van de verticale Henrad Alto Plan radiator en volgt dezelfde lijn in het design, maar zijn strak design wordt gecombineerd met de moderne ECO technologie. Bent u toch nog steeds niet overtuigd van de functionaliteit van de Eco-versie van Henrad? Maar bent u wel te vinden voor zijn strak design? Dan is misschien de Henrad Everest Plan iets voor u. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

De Henrad Everest Plan Eco beschikt over een decoratieve omkasting bestaande uit een vlakke voorzijde, bovenrooster en zijpanelen. De radiator van Henrad is verkrijgbaar in type 21, 22 en 33, in hoogtes 300mm tot en met 900mm en lengtes 400mm tot en met 2000mm. Standaard wordt deze radiator zoals alle andere modellen geproduceerd in de Henrad Wit Ral 9016 kleur, maar u kunt deze ook speciaal laten bestellen in een andere kleur. U heeft keuze uit 35 Henrad kleuren en 200 verschillende RAL-kleuren.

Om de Henrad Everest Plan Eco aan te sluiten, beschikt u over twee buitendraadaansluitingen van 3/4" euroconus middenaansluiting en twee binnendraadaansluitingen van 1/2" laterale onderaansluiting. Daarnaast beschikt de Henrad radiator over ophangstrippen: twee paar voor radiatoren tot 1600mm en drie paar voor radiatoren vanaf 1800mm. Deze Henrad radiatoren worden geleverd met de nodige ophangbeugels, blindstoppen en ontluchters reeds inbegrepen.

Close