Close

HENRAD GEKLEURDE RADIATOR

HENRAD-KLEUR

NO-STOCK. Informeer u over de leveringstermijn. Opgelet, geen retour mogelijk!

Elke Henrad radiator kan besteld worden in een andere kleur dan de standaard RAL 9016 Henrad kleur. De RAL 9016 wordt verkeerswit benaamd en kan aanzien worden als de standaard witte Henrad kleur waarin elke Henrad radiator gefabriceerd wordt, tenzij anders besteld.

Het wijzigen van de kleur in een andere kleur, voorgesteld door Henrad, houdt een meerprijs in per radiator en verlengd de levertermijn met enkele weken.

Opgelet! Een Henrad radiator in een andere Henrad kleur dan de standaard RAL 9016 Henrad kleur wordt speciaal bij Henrad besteld op vraag van de klant. Dit houdt in dat bij bestelling de radiator met speciale kleur absoluut niet meer kan geannuleerd noch teruggegeven kan worden. Door de toevoeging van dit artikel aan uw bestelling van uw Henrad radiator vervald onmiddellijk het herroepingsrecht van de standaard radiator.

Meer informatie

239,00 € BTW inbegrepen

Henrad gekleurde radiator

90% van de radiatoren die besteld worden bij Esanico worden geleverd in de standaard Henrad kleur, gekend als RAL 9016. Maar waarom niet eens iets anders nemen dan wat de gewoonte is? Kleur uw warmte en kies voor een andere kleur die een ander design aan uw ruimte kan geven.

Henrad heeft een bijna "onuitputtelijke" bron van verschillende mogelijkheden op het vlak van kleuren, maar enkel 35 kleuren behoren tot het Henrad pallet van kleuren met een beperkte meerprijs. Alle andere kleuren hebben naast de meerprijs ook nog een opstartkost per kleur. Mocht u zulke kleur wensen, dan moet u contact opnemen met de Esanico klantendienst zodat wij u de concrete info hierover kunnen bezorgen. Dit artikel werkt enkel met de 35 standaard Henrad kleuren. 

Bekijk uitgebreid het assortiment van de Henrad kleuren en maak uw keuze!

Hoe bestel ik een gekleurde Henrad radiator?

Elke Henrad radiator die een andere kleur moet hebben dan de standaard RAL 9016 heeft een afzonderlijke meerprijs. Even een voorbeeld: Wenst u vier Henrad radiatoren te bestellen en wenst u alle vier de radiatoren in een speciale kleur dan moet u vier keer de meerprijs voor de gekleurde Henrad radiator bijbestellen. Wenst u van de vier gewenste Henrad radiatoren twee in standaard kleur en twee in een speciale kleur, dan hoeft u maar twee keer de meerprijs toe te voegen aan uw bestelling. 

Dit werkt op een gelijkaardige manier met het herroepingsrecht. Henrad radiatoren die de standaard kleur behouden, blijven het herroepingsrecht behouden dat van toepassing is op het standaardmodel. Maar wanneer u de standaard versie wijzigt in een gekleurde Henrad radiator vervalt onmiddellijk het herroepingsrecht ongeacht wat het model van de radiator is.

Hoe geef ik door welke Henrad radiator welke Henrad kleur moet hebben?

Het is van groot belang dat de aantal gekleurde Henrad radiatoren dat u wenst bestellen, overeenkomt met de aantal stuks van dit artikel dat u zult toevoegen aan uw bestelling.

Hierna kunt u bij de opmerkingen van uw bestelling toevoegen welke Henrad radiatoren welke kleur moeten hebben.

  • Bestelt u maar één Henrad radiator, welke u in één van de 35 Henrad kleuren wenst? U kunt de gewenste kleur meedelen tijdens het opmerkingen vak van uw bestelling.
  • Zijn het aantal radiatoren niet gelijk met de gewenste andere kleur? Of wenst u radiatoren met elk een andere kleur? Deel via het opmerkingen vak tijdens uw bestelling mee welke radiatoren welke kleur moeten hebben?

Omdat wanneer de bestelling geplaatst is bij Henrad definitief is, zal iemand van Esanico met u contact opnemen om de kleurkeuze en bijhorende Henrad radiatoren met u overlopen en definitief bevestigen om misverstanden te vermijden.

Opgelet! De levertermijn wordt aanzienlijk verlengd en kan oplopen tot 8 à 10 weken.

Close