Close

HENRAD PREMIUM 8 RADIATOR

STOCKARTIKEL! Informeer voor actuele stock.

De Henrad Premium 8 radiator is de meest flexibele radiator binnen het gamma van Henrad. De 8-connections reeks van Henrad is gekend om zijn verschillende mogelijkheden op het vlak van aansluitingen waardoor de Henrad 8 radiatoren geschikt zijn voor zowel nieuwbouw als renovatie. De Henrad Premium 8 radiator is binnen dit 8-connections gamma de kampioen op het vlak van aansluitingsmogelijkheden, daar u de keuze heeft tussen wel 10 verschillende opties. Dankzij de Henrad Premium 8 radiator heeft u geen reden meer om toch niet uw radiatoren te vernieuwen.

De Henrad Premium 8 radiator van Henrad heeft een geribbelde voorplaat, bovenrooster en zijpanelen waardoor de leidingen onzichtbaar zijn. Daarnaast is de Henrad Premium 8 verkrijgbaar in een grote waaier aan mogelijke afmetingen.

Opgelet! Esanico volgt de Henrad Premium 8 radiator grotendeels op stock. Niet alle combinaties van de Henrad Premium 8 radiator zijn stock radiatoren. Henrad Premium 8 radiatoren die niet op stock gevolgd worden, worden gelabeld als "no-stock" en hebben geen herroepingsrecht. Retour, omruiling en annulatie van no-stock radiatoren zijn niet mogelijk.

Wilt u weten welke radiatoren op stock gevolgd worden van de Henrad Premium 8 radiator? Kijk snel op volgende lijst: -->Vermogen en stock van de Henrad Premium 8 radiator.

Meer informatie

21,10 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Henrad Premium 8 radiator

De Henrad Premium 8 radiator is een ventielradiator met een geribbelde voorplaat en een omkasting. De leidingen zijn niet zichtbaar waardoor het een zeer strakke radiator is. 

Dankzij bovenstaande kenmerken kunnen de de Premium 8 Henrad radiator beschouwen als flexibel en universeel. 

Waarom kiezen voor de Henrad Premium 8 radiator?

  • De Henrad Premium 8 radiator behoort tot de 8 connections serie en heeft in tegenstelling tot de andere modellen binnen de serie 10 mogelijke aansluitingen. Hierdoor is het een radiator die u kunt gebruiken voor zowel nieuwbouw als renovatie.
  • De Premium 8 van Henrad heeft een geïntegreerd regelbaar ventiel, welke in de fabriek reeds is ingesteld. Deze zit standaard aan de rechterzijde gemonteerd. De Henrad Premium 8 van type 21, 22 en 33 zijn omkeerbaar, waardoor u de radiator dus ook links kunt aansluiten. De thermostatische kraan, welke niet is meergeleverd, moet van het type M30 x 1.5mm zijn.
  • De consoles om uw Henrad Premium 8 te monteren zijn reeds inbegrepen in het pakket. Type 11 Henrad radiator wordt gemonteerd aan de hand van ophangstrips, waarbij u vanaf lengte 1800 drie stuks in plaats van twee nodig heeft. De andere types radiatoren worden via het type monclac gemonteerd. Maar geen zorgen! He bevestingsmateriaal en accessoires zijn reeds inbegrepen!

Standaard wordt de Henrad Premium 8 radiator zoals alle andere Henrad radiatoren in de RAL 9016 kleur geleverd, maar u kunt steeds opteren voor een andere kleur. Deze moet wel speciaal op vraag van de klant gemaakt en besteld worden. Levertermijn loopt op en deze aanpassing heeft inderdaad ook een meerprijs.

De Henrad Premium 8 behoort tot de 8 connections serie maar heeft toch 10 aansluitmogelijkheden. Waarom?

De Henrad Premium 8 radiator heeft 4 maal 3/4" buitendraad aansluiting, onderaan euroconus, en vier keer binnendraad 1/2" onderaansluiting. Dit geeft een totaal van 8 mogelijke aansluitingen en hierdoor heeft u dus carte blanche voor alle mogelijke situaties. Dit maakt deze radiator van Henrad zo interessant, daar u bij een renovatie niet gewijzigde leidingen kunt hergebruiken, daar gegarandeerd één van de mogelijkheden voor u van toepassing zal zijn.

Maar de Henrad Premium 8 heeft in tegenstelling tot zijn seriegenoten nog twee extra aansluitmogelijkheden, daar de radiator omkeerbaar is. Opgelet! Type 11 is niet omkeerbaar! Hierdoor kunt u de radiator ook links aansluiten.

Zoals alle andere radiatoren is de Henrad Premium 8 verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 300-700mm en 900mm
  • Type: 33, 22, 21 en 11
  • Lengte: 400mm - 3000mm
Close