Close

HENRAD PREMIUM 8 RADIATOR

Check document hieronder om na te gaan of uw radiator op stock is.

De Henrad Premium 8 radiator is de meest flexibele radiator binnen het gamma van Henrad. De Henrad Premium 8 radiator beschikt over een omkasting van zijpanelen en bovenrooster, de leidingen zijn niet zichtbaar maar geïntegreerd en beschikt daarnaast over 10 mogelijke aansluitingen van uw radiatorleidingen. De Henrad Premium 8 radiator kan daardoor ingeschakeld worden als vervanging van uw oude radiatoren omwille van zijn ruim aantal mogelijke aanslutingen.

Levertermijn: 24 tot 48 uur voor Henrad Premium 8 radiatoren op stock en 8 tot 12 weken levertermijn voor No-Stock*

Wilt u weten welke Henrad Premium 8 radiatoren op stock gevolgd worden en wat het vermogen is van uw gewenste radiator? Kijk snel op volgende lijst: -->Vermogen en stock van de Henrad Premium 8 radiator.

* Levertermijn is louter informatief en heeft geen contractuele waarde. No-Stock Henrad Premium 8 radiatoren worden speciaal bij een bestelling bij Henrad besteld en hebben geen herroepingsrecht. Dit betekent dat bij bestelling van een Henrad Premium 8 deze niet kan geannuleerd worden, noch omgeruild of teruggegeven.

Meer informatie

21,10 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Henrad Premium 8 radiator

De Henrad Premium 8 radiator is een horizontale radiator met een geribbelde voorplaat en een omkasting. De leidingen zijn niet zichtbaar waardoor het een zeer strakke radiator is. 

Dankzij bovenstaande kenmerken kunnen we de Premium 8 Henrad radiator beschouwen als flexibel en universeel. 

Waarom kiezen voor de Henrad Premium 8 radiator?

  • De Henrad Premium 8 radiator behoort tot de 8 connections serie en heeft in tegenstelling tot de andere modellen binnen de serie 10 mogelijke aansluitingen. Hierdoor is het een radiator die u kunt gebruiken voor zowel nieuwbouw als renovatie.
  • De Premium 8 van Henrad heeft een geïntegreerd regelbaar ventiel, welke in de fabriek reeds is ingesteld. Deze zit standaard aan de rechterzijde gemonteerd. De Henrad Premium 8 van type 21, 22 en 33 zijn omkeerbaar, waardoor u de radiator dus ook links kunt aansluiten. De thermostatische kraan, welke niet is meergeleverd, moet van het type M30 x 1.5mm zijn.
  • De consoles om uw Henrad Premium 8 radiator te monteren zijn reeds inbegrepen in het pakket. Type 11 Henrad radiator wordt gemonteerd aan de hand van ophangstrips, waarbij u vanaf lengte 1800 drie stuks in plaats van twee nodig heeft. De andere types radiatoren worden via het type monclac gemonteerd. Maar geen zorgen! Het bevestingsmateriaal en accessoires zijn reeds inbegrepen!

Standaard wordt de Henrad Premium 8 radiator zoals alle andere Henrad radiatoren in de RAL 9016 kleur geleverd, maar u kunt steeds opteren voor een andere kleur. Deze moet wel speciaal op vraag van de klant gemaakt en besteld worden. Levertermijn loopt op en deze aanpassing heeft inderdaad ook een meerprijs. Herroepingsrecht geldt in dit geval niet.

De Henrad Premium 8 behoort tot de 8 connections serie maar heeft toch 10 aansluitmogelijkheden. Waarom?

De Henrad Premium 8 radiator heeft 4 maal 3/4" buitendraad aansluiting, onderaan euroconus, en vier keer binnendraad 1/2" onderaansluiting. Dit geeft een totaal van 8 mogelijke aansluitingen en hierdoor heeft u dus carte blanche voor alle mogelijke situaties. Dit maakt deze radiator van Henrad zo interessant, daar u bij een renovatie niet gewijzigde leidingen kunt hergebruiken, daar gegarandeerd één van de mogelijkheden voor u van toepassing zal zijn.

Maar de Henrad Premium 8 radiator heeft in tegenstelling tot zijn seriegenoten nog twee extra aansluitmogelijkheden, daar de radiator omkeerbaar is. Hierdoor kunt u de radiator ook links aansluiten. Opgelet! Type 11 is niet omkeerbaar!

Zoals alle andere radiatoren is de Henrad Premium 8 verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 300-700mm en 900mm
  • Type: 33, 22, 21 en 11
  • Lengte: 400mm - 3000mm
Close