Close

HENRAD PREMIUM 8 RADIATOR

STOCKARTIKEL! Informeer voor actuele stock.

De Henrad Premium 8 combineert eenvoud met veelvuldigheid aan mogelijkheden om uw radiator aan te sluiten, om meer concreet te zijn: 10 aansluitmogelijkheden!

De Premium 8 radiator van Henrad heeft een geprofileerde voorplaat, bovenrooster en zijpanelen en is verkrijgbaar in een grote waaier aan mogelijke afmetingen.

Meer informatie

81,69 € BTW inbegrepen

Meer informatie

Henrad Premium 8 radiator

De Henrad Premium 8 radiator is een ventielradiator met een geribbelde voorplaat en een omkasting. De leidingen zijn niet zichtbaar waardoor het een zeer strakke radiator is. 

Dankzij bovenstaande kenmerken kunnen de de Premium 8 Henrad radiator beschouwen als flexibel en universeel. 

Waarom kiezen voor de Henrad Premium 8 radiator?

  • De Henrad Premium 8 radiator behoort tot de 8 connections serie en heeft in tegenstelling tot de andere modellen binnen de serie 10 mogelijke aansluitingen. Hierdoor is het een radiator die u kunt gebruiken voor zowel nieuwbouw als renovatie.
  • De Premium 8 van Henrad heeft een geïntegreerd regelbaar ventiel, welke in de fabriek reeds is ingesteld. Deze zit standaard aan de rechterzijde gemonteerd. De Henrad Premium 8 van type 21, 22 en 33 zijn omkeerbaar, waardoor u de radiator dus ook links kunt aansluiten. De thermostatische kraan, welke niet is meergeleverd, moet van het type M30 x 1.5mm zijn.
  • De consoles om uw Henrad Premium 8 te monteren zijn reeds inbegrepen in het pakket. Type 11 Henrad radiator wordt gemonteerd aan de hand van ophangstrips, waarbij u vanaf lengte 1800 drie stuks in plaats van twee nodig heeft. De andere types radiatoren worden via het type monclac gemonteerd. Maar geen zorgen! He bevestingsmateriaal en accessoires zijn reeds inbegrepen!

Standaard wordt de Henrad Premium 8 radiator zoals alle andere Henrad radiatoren in de RAL 9016 kleur geleverd, maar u kunt steeds opteren voor een andere kleur. Deze moet wel speciaal op vraag van de klant gemaakt en besteld worden. Levertermijn loopt op en deze aanpassing heeft inderdaad ook een meerprijs.

De Henrad Premium 8 behoort tot de 8 connections serie maar heeft toch 10 aansluitmogelijkheden. Waarom?

De Henrad Premium 8 radiator heeft 4 maal 3/4" buitendraad aansluiting, onderaan euroconus, en vier keer binnendraad 1/2" onderaansluiting. Dit geeft een totaal van 8 mogelijke aansluitingen en hierdoor heeft u dus carte blanche voor alle mogelijke situaties. Dit maakt deze radiator van Henrad zo interessant, daar u bij een renovatie niet gewijzigde leidingen kunt hergebruiken, daar gegarandeerd één van de mogelijkheden voor u van toepassing zal zijn.

Maar de Henrad Premium 8 heeft in tegenstelling tot zijn seriegenoten nog twee extra aansluitmogelijkheden, daar de radiator omkeerbaar is. Opgelet! Type 11 is niet omkeerbaar! Hierdoor kunt u de radiator ook links aansluiten.

Aansluitmogelijkheden henrad premium 8

Zoals alle andere radiatoren is de Henrad Premium 8 verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 300-700mm en 900mm
  • Type: 33, 22, 21 en 11
  • Lengte: 400mm - 3000mm

 

Bijhorende producten:

Close