Close

HENRAD PREMIUM ECO RADIATOR

STOCKARTIKEL! Informeer voor actuele stock.

Bepaal de gewenste afmetingen van uw Henrad Premium Eco radiator om de prijs te weten.

  • Met ophangbeugels
  • Met blindstoppen
  • Met ontluchters

Wenst u te weten welke radiatoren op stock zijn en wat hun vermogens zijn? Vermogen en stock Henrad Premium Eco

Meer informatie

70,54 € BTW inbegrepen

Eigenschappen van dit product:

Linkse aansluitingLinkse versie op aanvraag
Rechtse aansluitingStandaard aansluiting
MiddenaansluitingStandaard aansluiting
KleurRAL9016

Meer informatie

De Henrad Premium Eco bespaart tot 10% op uw energiefactuur zonder in te geven aan comfort en met een snellere opwarming.

  • Meer comfort
  • Snellere opwarming
  • Ecologisch en minder CO2
  • Geen warmteverlies aan de achterkant van de radiator
  • Hoge stralingswarmte
  • Thermostatisch ventiel ingebouwd

De ECO range van het merk Henrad is uniek door het nieuwe ecologisch concept dat ervoor zorgt dat de instroom van het warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt. Dit veroorzaakt een hogere temperatuur aan de voorkant van de radiator en dus voor een veel hogere stralingswarmte en snellere opwarming in vergelijking met andere traditionelere Henrad radiatoren. Op die manier gaat er dus geen stralingswarmte verloren via de achterkant van de radiator door de muur. Hierdoor kunnen we genieten van meer comfort, een besparing op uw energiefactuur en een verhoging van het warmtegevoel.

Standaard wordt de Henrad Premium Eco zoals alle andere Henrad radiatoren geproduceerd in de Henrad Wit 9016 kleur. Maar ook nu heeft u opnieuw de keuze tussen verschillende kleuren. Deze aanpassing op het gebied van kleur heeft een meerprijs en moeten speciaal aangevraagd worden bij de fabrikant Henrad. Hierdoor loopt de prijs en de levertermijn op. Kies uit 35 Henrad kleuren en 200 verschillende RAL-kleuren.

De Henrad Premium Eco radiator beschikt over een omkasting van bovenrooster en zijpanelen en worden geleverd met de bijhorende ophangbeugels, blindstoppen en ontluchters. De ophangbeugels zijn L-consoles die worden gemonteerd aan de ophangstrippen achteraan de radiator. Henrad Radiatoren tot 1600mm hebben twee paar ophangstrippen, radiatoren Henrad vanaf 1800mm hebben drie paar ophangstrippen. De Henrad radiator beschikt over twee aansluitingen van 3/4" buitendraad euroconus middenaansluiting en over twee 1/2" binnendraad laterale aansluiting.

De Henrad Premium Eco beschikt dus over een middenaansluiting en een laterale onderaansluiting. Daarnaast beschikt het over een aan de rechterzijde voorgemonteerd ventiel dat compatibel is met M30 thermostatische kranen. Bij de types 21 tot en met 33 kan het vooringesteld ventiel ook links gemonteerd worden. Bij type 10 en type 11 is een linkse aansluiting van het ventiel op bestelling.

De Henrad radiator is beschikbaar in de types 11, 21, 22 en 33, in de hoogtes 300mm tot en met 900mm en in de lengtes 400mm tot en 3000mm. Vindt u een bepaalde radiator niet terug op de website van Esanico en deze is wel verkrijgbaar bij Henrad, aarzel niet om ons een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Elke radiator heeft zijn eigen vermogen en om de gewenste temperatuur te verkrijgen in een ruimte moet u een radiator kiezen met voldoende vermogen. Download het bestand op de vermogens te weten van elke Henrad radiator van het model Premium Eco.

Bijhorende producten:

Close