Laat ons een bericht achter.

Close

HENRAD PREMIUM ALL IN RADIATOR

Neen. Informeer u over de leveringstermijn. Opgelet, geen retour mogelijk!

  • Horizontale paneelradiator
  • Voorzijde met profil
  • Thermostatisch ventiel
  • Onzichtbare leidingen

Meer informatie

184,59 € BTW inbegrepen

Download

Eigenschappen van dit product:

MeegeleverdSchroeven, pluggen, blindstoppen, ontluchters en ophangbeugels
Garantie10 jaar
Linkse aansluitingOp bestelling
Rechtse aansluitingJa
MiddenaansluitingNeen
KleurRAL9016

Meer informatie

De Henrad Premium radiator is een horizontale paneelradiator van het merk Henrad met een naadloze omkasting en een geprofileerde voorzijde. Dit model is vergelijkbaar met de Henrad Compact radiator, maar met als verschil dat de leidingen bij de Henrad premium niet zichtbaar zijn en dus in de omkasting verwerkt zijn. Daarnaast beschikt hij over een voorgemonteerd en vooringesteld regelbaar thermostatisch ventiel. Dit ventiel regelt de watertoevoer in de radiator zodat er steeds een optimaal rendement verzekerd wordt.

De Henrad Premium beschikt over zes aansluitingen van 1/2" binnendraad, waarvan twee aansluitingen 1/2" laterale onderaansluiting zijn. Een linkse aansluiting is mogelijk maar steeds op aanvraag en moet speciaal bij de fabrikant Henrad besteld worden. Daarnaast beschikt de Henrad radiator over twee paar ophangstrippen indien de radiator een maximum lengte heeft van 1600mm. Langere radiatoren beschikken over drie ophangstrippen.

aansluitmogelijkheden henrad premium

Als standaard kleur wordt de Henrad Premium radiator geproduceerd in de Henrad Wit RAL 9016 kleur, maar u kan de radiator ook speciaal laten produceren in een kleur naar keuze. U kan kiezen uit 35 verschillende Henrad kleuren en 200 RAL-kleuren. Deze aanpassingen worden speciaal voor de klant besteld en hebben een meerprijs en langere levertermijn. De Henrad Premium radiator is verkrijgbaar in de types 11 tot en met 33, de hoogtes 300mm tot en met 900mm en de lengtes 400mm tot en met 3000mm. Vindt u een bepaalde afmeting niet terug in de mogelijkheden met corresponderende prijs. Aarzel niet om ons een vrijblijvende offerte te vragen.

Kleuren henrad

Volgens de fabriekinstellingen is dit model van Henrad geschikt voor tweepijpssysteem, maar mits een kleine aanpassing van de ventielinstelling naar positie 8 kan de Henrad Premium ook gebruikt worden voor een eepijpsinstelling.

De radiatoren worden verpakt met reeds blindstoppen, ontluchters en ophangbeugels inbegrepen en daarnaast geniet u van 10 jaar garantie.

 

Bijhorende producten:

Close