Close

HENRAD STANDARD ALL IN RADIATOR

NO-STOCK. Informeer u over de leveringstermijn. Opgelet, geen retour mogelijk!

De Henrad Standard All In radiator is de meest basic radiator van het Henrad gamma radiatoren. De Henrad Standard All In radiator heeft geen omkasting en heeft een zichtbare leiding langs de zijkant van de radiator.

Levertermijn: 4 tot 8 weken (No-Stock Henrad Standard All In radiator)*

* Informatie over levertermijn is indicatief en kan niet beschouwd worden als een contractuele verbinding tussen Esanico en klant. De Henrad Standard All In radiatoren die behoren tot het No-Stock gamma worden bij Henrad besteld speciaal voor de klant. Dit betekent dat het herroepingsrecht niet geldt. Retour, omruiling of annulatie van deze radiatoren zijn dus niet mogelijk na bestelling.

Meer informatie

15,39 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

De Henrad Stanard All In radiator is de meest basis horizontale radiator in het gamma van Henrad, de moeder van alle radiatoren en waarop alle andere modellen zijn gebaseerd. De Henrad Stanard All In radiator heeft geen omkasting, dit betekent geen bovenrooster noch zijpanelen. De leidingen zijn zichtbaar en u moet dus bij uw aansluitset een bijhorende verbindingsbuis aanschaffen zodat uw Henrad Standard All In radiator kan werken.

De Henrad Standard All In radiator is gemaakt uit kwaliteitsstaal en wordt standaard gekleurd in de Henrad wit 9016. Wenst u een andere kleur dan de RAL9016-kleur? Dat kan! U heeft de keuze uit verschillende Henrad kleuren. Dit houdt echter wel een meerprijs in, maar ook een langere levertermijn (tot 10 weken) en de Henrad Standard All In radiator kan na bestelling niet meer gebruik maken van het herroepingsrecht.

Het assortiment van Henrad Standard All In radiatoren bestaat uit 6 verschillende types, 18 lengtematen van 400mm tot en met 3000mm en 6 hoogtes van 300mm tot en met 900mm en beschikken allemaal over 4 aansluitingen van 1/2" binnendraad. In totaal heeft u dus de keuze uit 502 modellen. 

De accessoires zijn bij de Henrad Standard All In, zoals zijn naam doet vermoeden, inbegrepen. Dus bij aankoop van een Henrad Standard All In radiator zitten de blindstoppen, ontluchters en ophangbeugels, L-consoles inbegrepen in het pakket.

U kunt gerustig zijn dankzij de 10 jaar garantie geleverd door Henrad.

Close