Close

HENRAD STANDARD RADIATOR

STOCKARTIKEL! Informeer voor actuele stock.

De Henrad Standard paneelradiator bestaat uit verschillende types, hoogtes en lengtes. Maak hieronder uw keuze. De combinaties waarbij geen corresponderende prijzen verschijnen, zijn geen stockartikelen binnen het gamma van Esanico, maar zijn wel verkrijgbaar bij Henrad en kunnen speciaal besteld worden.

Meer informatie

53,57 € BTW inbegrepen

Download

Eigenschappen van dit product:

Garantie10 jaar
KleurRAL9016

Meer informatie

De Standard reeks van Henrad is de meest basis paneelradiator in het gamma van Henrad, de moeder van alle radiatoren en waarop alle andere modellen zijn gebaseerd. Deze radiator zonder omkasting heeft een hoge warmteafgifte en een geprofileerde voorzijde.

De Henrad Standard radiator is vervaardigd uit koudgewalst kwaliteitsstaal en wordt standaard gepoederlakt in Henrad wit 9016. U heeft de mogelijkheid om de kleur van uw radiator aan te passen en u heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden. Houd wel rekening met een meerprijs en dat deze radiatoren speciaal moeten besteld worden bij de fabrikant Henrad.
Door deze lakprocedure is de radiator bestand tegen corrosie en reinigingsproducten.

Kleuren Henrad radiatoren

Het assortiment van Henrad Standard radiatoren bestaat uit 6 verschillende types, 18 lengtematen van 400mm tot en met 3000mm en 6 hoogtes van 300mm tot en met 900mm en beschikken allemaal over 4 aansluitingen van 1/2" binnendraad. In totaal heeft u dus de keuze uit 502 modellen. Vindt u een bepaald model niet terug in onze webwinkel, maar deze bestaat wel in het assortiment van radiatoren van Henrad. Aarzel dan niet om ons een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Aansluitmogelijkheden henrad standard

De Standard radiatoren van type 10 en type 11 bevatten opghangbeugels, type 20 tot en met 33 bevatten deze niet waardoor zij links en rechts aansluitbaar zijn en dus omkeerbaar zijn.

Bij aankoop van een Henrad Standard radiator zitten de blindstoppen, ontluchters en ophangbeugels niet inbegrepen in het pakket en kunt u rustig genieten van uw Henrad radiatoren met 10 jaar garantie.

Bijhorende producten:

Close