Close

HENRAD ALTO PLAN VERTICALE RADIATOR

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

839,36 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

MeegeleverdSchroeven, pluggen, blindstoppen, ontluchters en ophangbeugels
Garantie10 jaar
Linkse aansluitingNeen
Rechtse aansluitingNeen
MiddenaansluitingJa
KleurRAL9016

De Henrad Alto Plan is vergelijkbaar, maar dan in de verticale versie, met de Henrad Everest Plan. Beide Henrad radiatoren zijn dus perfect combineerbaar. Het is een verticale decoratieve radiator met een vlakke voorplaat van het merk Henrad. Met zijn strakke vormgeving is deze radiator ideaal voor ruimtes waar niet veel plaats beschikbaar is om een radiator te monteren. Door zijn compact formaat dat plaats inneemt in de hoogte, maar beperkt in de lengte zorgt het voor harmonie en evenwicht in uw woning.

De Henrad Alto Plan radiatoren zijn verkrijgbaar in de types 11, 20, 21 en 22, de hoogtes 1600mm tot en met 2200mm en de lengtes 300mm tot en met 700mm en beschikken niet over ophangstrips. Omwille van die reden worden ze opgehangen met J-consoles en niet met L-consoles. Dit model van radiatoren wordt steeds geleverd samen met de bijhorende ophangbeugels, blindstoppen en ontluchters. Daarnaast kunt u de Henrad Alto Plan bestellen in verschillende kleuren. U heeft keuze uit 35 Henrad kleuren en 200 verschillende RAL-kleuren. Standaard wordt de Henrad Alto Plan geleverd in de witte Henrad Ral 9016 kleur. 

henrad kleuren

Om de Henrad Alto Plan verticale designradiator aan te sluiten, kunt u kiezen uit zes 1/2" binnendraad aansluitingen, waaronder de middenaansluiting. De radiator is in de hoogte omkeerbaar.

Henrad aansluitingen alto plan

10 jaar garantie bij Henrad

Close