Close

HENRAD ALTO VERTICALE RADIATOR

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

De mogelijkheden van de verticale radiator Henrad Alto hieronder zijn stockartikelen. Wenst u een radiator met andere afmetingen? Vraag een offerte aan!

Meer informatie

667,83 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

MeegeleverdSchroeven, pluggen, blindstoppen, ontluchters en ophangbeugels
Garantie10 jaar
Linkse aansluitingNeen
Rechtse aansluitingNeen
MiddenaansluitingJa
KleurRAL9016

De Henrad Alto radiator bestaat uit verschillende uitvoeringen. De verticale radiator neemt weinig plaats in beslag waardoor de Henrad Alto de ideale optie is voor een lokaal met beperkte ruimte, zoals bijvoorbeeld een inkomhal of een keuken.

De beschikbare afmetingen variëren van een hoogte vanaf 1600mm tot 2200mm, een lengte van 300mm tot 700mm en de types 10, 11, 20, 21 en 22.

De Henrad Alto is een verticale paneelradiator geschikt voor ruimtes met een beperkte beschikbaarheid in plaats en beschikt enkel over een middenaansluiting. De Henrad Alto heeft 4 aansluitingen van 1/2" binnendraad, waar de middenaansluiting reeds is inbegrepen. Deze Henrad radiator is omkeerbaar. Opgelet! Wanneer u de radiator omkeert, heeft dit invloed op de aansluiting van de aanvoer en de retour.

Aansluitingen henrad alto

Deze verticale radiator heeft zijpanelen als afwerking op uitzondering van type 10.

Standaard worden de Henrad radiatoren geproduceerd in de Henrad wit RAL9016. Toch is er keuze uit 35 andere Henrad kleuren en 200 RAL-kleuren. Deze aanpassing heeft een meerprijs en moet speciaal besteld worden bij de fabrikant Henrad.

Kleuren henrad

 

Close