Close

Doorstromer 

1 - 3 van de 3 producten.
1 - 3 van de 3 producten.

Bent u op zoek naar een warmwaterbereider voor uw woning? Wenst u steeds warm water beschikbaar te hebben? Dan kan een doorstromer voor u een goede oplossing zijn.

Vandaag de dag zijn doorstromers zeer compacte toestellen die weinig plaats in beslag nemen. Wanneer u niet veel ruimte beschikbaar heeft, kan een voorraadboiler te groot zijn. Een doorstromer van Junkers, Bulex of Vaillant ondervindt dat probleem niet.

Een van de grootste frustraties in een woning is het niet voorzien hebben van warm water wanneer deze gewenst is. We kunnen dit als één van de nadelen beschouwen van een voorraadboiler en juist één van de belangrijkste voordelen van een doorstromer. Wanneer u warm water nodig heeft, heeft een doorstromer of geiser deze ter beschikking. Het warm water wordt instant opgewarmd en dit met een lager energieverbruik tot gevolg. Aangezien dat er enkel energie wordt verbruikt, wanneer er warm water gewenst wordt, wordt er niet onnodig energie verspild.

Esanico verdeelt badverwarmers op gas van de volgende merken:

Doorstromers Junkers

Binnen het gamma kunnen we verschillende modellen doorstromers voorstellen: Junkers CelsiusPur, Junkers HydroCompact, Junkers HydroPower en Junkers MiniMAXX.

De Junkers CelsiusPur badverwarmer is een condenserende gasdoorstromer die door zijn snelle opwarming van het water constant warm water aanvoert en onmiddellijk beschikbaar heeft. Door zijn debiet van 29 liter per minuut kan de Junkers CelsiusPur gebruikt worden in woningen waar grote doucheinstallaties geplaatst zijn. Door zijn constante aanvoer van warm water wordt de gewenste temperatuur verzekerd gedurende het watergebruik. Dit model is zowel beschikbaar in aardgas als in vloeibaar gas.

De Junkers Ame HydroCompact is een gesloten badverwarmer op gas dat zowel u zowel kan bestellen voor aardgas als voor vloeibaar gas. Dit toestel is zeer compact, energiezuinig en eenvoudig te installeren. Met zijn laag verbruik maar hoog rendement (tot wel 94%) zorgt dit toestl voor een maximaal comfort in elk huishouden.

De Junkers Hydropower Digit badverwarmer heeft geen waakvlam, noch batterijen, maar werkt met een schouwaansluiting. Hierdoor besparen deze toestellen heel wat energie en dit zonder het comfort te moeten inperken. U kan kiezen uit drie verschillende types van debiet: 11, 14 en 17 liter per minuut en is verkrijgbaar zowel voor aardgas als vloeibaar gas. Het verschil met de andere badverwarmer is het gebruik van een hydrodynamische generator. De stroom van het water doorheen deze generator, drijft een turbine aan die op zijn beurt de nodige energie aanmaakt om het gas te ontsteken.

De Junkers MiniMAXX badverwarmer is het ideale toestel voor gebruikers die een waakvlam en schouwaansluiting verkiezen. Met de compacte en eenvoudige MiniMAXX van Junkers kunt u genieten van warmwatercomfort in uw woning. Door zijn tweedelige beveiliging, rookgasbeveiliging en oververhittingsbeveiliging, hoeft u zich geen zorgen meer te maken tijdens het gebruik van een doorstromer op gas.

Doorstromers Bulex

In het gamma van Bulex kunnen we het type Opalia terugvinden: Bulex Opalia C en Bulex Opalia F.

De Bulex Opalia C badverwarmer is verkrijgbaar met of zonder waakvlam, met elektrische ontsteking of via een generator en heeft steeds een schouwaansluiting. De Bulex Opalia C kan beschouwd worden als een zuinige badverwarmer die geschikt is voor woninggebruik tot 16 liter per minuut.

De Bulex Opalia F badverwarmer heeft een gedwongen afvoer en werkt met elektronische ontsteking. U heeft de keuze tussen een debiet van 14 liter per minuut of 17 liter per minuut. Deze zuinige doorstromer kunnen gebruikt worden voor thermostatische mengkranen.

Doorstromers Vaillant

Wij verdelen badverwarmers van het merk Vaillant van de volgende types: Vaillant atmoMAG GX, Vaillant atmoMAG XZ en Vaillant turboMAG.

Zowel de Vaillant badverwarmer atmoMAG GX en atmoMAG XZ hebben een schoorsteenaansluiting en zijn verkrijgbaar in verschillende debieten en vermogens. Het verschil tussen deze Vaillant doorstromers is dat de atmoMAG GX werkt met een automatische ontsteking via generator en de atmoMAG XZ met een waakvlam. De Vaillant atmoMAG is gekend voor zijn constante temperatuur, ook al wordt er continu water afgetapt en zijn zeer laag energiegebruik. U kan genieten van een optimaal comfort.

De Vaillant turboMAG doorstromer heeft een elektronische ontsteking en een gedwongen afvoer. 

Close