Close

ATLANTIC LINEO CONNECTED ELEKTRISCHE BOILER

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

Atlantic Lineo elektrische boiler is de perfecte keuze voor sanitair warm water in uw woning. Dankzij een interessante aankoopprijs, een modern design en zijn innovatieve werking, combineren we drie factoren die de keuze voor de Atlantic Lineo gemakkelijk maken.

De Atlantic Lineo is uiterst flexibel op het vlak van inhoud en vorm met bijhorende afmetingen. Alle mogelijke modellen hebben één aspect gemeen: de Atlantic Lineo elektrische boiler is geen storende factor. 

U heeft de keuze uit de volgende modellen van de Atlantic Lineo elektrische boiler:

Platte Atlantic Lineo: Inhoud van 40 liter, 65 liter of 80 liter.

Vierkante Atlantic Lineo: Inhoud van 100 liter, 120 liter en 150 liter.

Meer informatie

745,38 € BTW inbegrepen

Bijhorende producten:

Atlantic Lineo elektrische boiler

De Atlantic Lineo heeft in 2021 een update ondergaan en de fabrikant Atlantic heeft enkele wijzigingen doorgevoerd bij de elektrische boiler, baserend op de wensen van de gebruikers en geïnteresseerden. De essentie van de Atlantic Lineo elektische boiler is gebleven, maar enkele details maken de Lineo van Atlantic nog interessanter.

Wat is het verschil tussen de oude Atlantic Lineo en de nieuwe Atlantic Lineo elektrische boiler?

Wanneer we ons louter baseren op de werking van de Atlantic Lineo zullen we weinig verschillen opmerken. Toch heeft de Atlantic Lineo elektrische boiler enkele wijzigingen ondergaan de het vermelden waard zijn.

 • We mogen een grotere versie verwelkomen, namelijk de Atlantic Lineo 150 liter, welke een vierkant model is. Grotere capaciteit zodat zelfs een gezin van vijf personen kan kiezen voor een Atlantic Lineo elektrische boiler voor de voorziening van sanitair warm water.
 • Connectiviteit is geen extra optie meer, maar reeds inbegrepen bij uw aankoop van de Atlantic Lineo. Waar u bij het vorige model nog extra moest investeren in de CozyTouch bridge om uw toestel van op een afstand te bedienen, heeft de nieuwe Atlantic Lineo reeds een WiFi onderdeel ingebouwd. U hoeft enkel en alleen de Atlantic App installeren, uw toestel met WiFi verbinden en u kunt van waar u ook bent uw Atlantic Lineo bedienen.
 • Wij zeggen vaarwel tegen de grijze versie. Wij merkten weinig interesse in de grijze versie, die toch wel een belangrijke meerprijs had in verhouding tot de witte versie. Wij vermoeden dat Atlantic op grootschalige versie dit lak aan interesse ook gemerkt zal hebben en hierdoor beslist heeft om de Atlantic Lineo enkel nog maar in de witte versie aan te bieden.
 • De buiskappen om de Atlantic Lineo een nog mooiere uitstraling te geven hebben een nog betere integratie om uw leidingen volledig onzichtbaar te maken. Wat misschien bij een installatie in een bergruimte geen grote rol speelt, kan een belangrijke factor worden wanneer u uw Atlantic Lineo elektrische boiler op een regelijk zichtbare plaats wenst te installeren.

Waarom een Atlantic Lineo elektrische boiler kopen?

De Atlantic Lineo is een zeer interessante elektrische boiler die inspeelt op de noden van kleine en grote gezinnen. Bij een permanente aansluiting waarbij dus meerdere opwarmingen per dag mogelijk zijn, kunnen we een belangrijk verschil onderscheiden tussen de objectieve inhoud van de Atlantic Lineo en het beschikbare volume sanitair warm water. De versie van de Atlantic Lineo met een inhoud van 150 liter kan u zelfs een volume bieden van meer dan 250 liter waardoor deze elektrische boiler uiterst geschikt is voor gezinnen met vijf personen. Dankzij de intuïtieve aanraak bedieningsscherm kunt u zeer gemakkelijk nagaan over hoeveel warm water u nog beschikt en de werking van uw toestel instellen. Het aanwezige warm water wordt eenvoudig weergegeven in de vorm van een waterdruppel op de nieuwe display van de Atlantic Lineo.

De Atlantic Lineo is een uiterst flexibel toestel die ontelbare mogelijkheden heeft maar daarnaast ook een antwoord geeft op alle mogelijke wensen op het gebied van installatie en gebruik.

 • Zoals reeds gemeld, heeft u de keuze van inhouden van 40 liter tot en met 150 liter waardoor de Atlantic Lineo elektrische boiler een antwoord kan geven op elke warm watervraag van kleine tot grote gezinnen.
 • De Atlantic Lineo is verkrijgbaar in een plat model en een vierkant model, waarbij de drie kleinste versies plat zijn, namelijk 40 liter, 65 liter en 80 liter. De grotere versies, namelijk de Atlantic Lineo 100 liter, 120 liter en 150 liter zijn een vierkant model.
 • Alle versies van de Atlantic Lineo elektrische boiler zijn compact en vormen geen storend aspect in uw woning, maar de platte elektrische boiler Lineo van Atlantic, de inhouden 40 tot en met 80 liter, kunnen daarnaast ook nog horizontaal geïnstalleerd worden met de aansluitingen naar links gericht.
 • De platte Atlantic Lineo elektrische boiler is een zeer smal model met maar een diepte van 29 cm en met de ophangbeugels erbij 31cm. Hierdoor kunt u de Atlantic Lineo beschouwen als een ideale vervanger van een doorstromer op gas.
 • De ophangbeugels van de Atlantic Lineo heeft als asafstand 440mm en u kunt de bevestigingspunten van uw oude elektrische boiler gegarandeerd hergebruiken zodat de installatie van uw nieuwe Lineo nog eenvoudiger is. De ophangbeugels zijn extra plat om zo min mogelijk plaats in te nemen. Eens u de beugel aan uw muur gemonteerd heeft, hoeft u enkel en alleen nog maar uw Atlantic Lineo dankzij de ophangschroeven in de voorziene gaten van de ophangbeugel klikken. Zo eenvoudig is de installatie van uw Atlantic Lineo.

Besparen met de Atlantic Lineo elektrische boiler

Sanitair warm water voorzien in uw woning met de Atlantic Lineo elektrische boiler gaat samen met besparing op uw energiefactuur. De Atlantic Lineo behoort tot energieklasse b en dankzij zijn innovatieve werking kunt u tot 10% minder energie verbruiken. Dankzij een permanente voorziening van warm water waarbij de Atlantic Lineo ervoor zal zorgen dat de temperatuur behouden wordt, ook al betekent dit dat hij meedere keren per dag in actie moet schieten, zorgt enerzijds voor een hoog warm watercomfort maar anderzijds ook voor een besparing juist net omdat opwarmingspieken vermeden worden. Hierdoor is wel een permanente elektrische aansluiting vereist.

De Atlantic Lineo elektrische boiler heeft twee kuipen die de warm watervoorzien in uw woning zal bevorderen. De eerste kuip heeft een elektrisch vermogen van 1000W, waarbij de tweede en uitgangskuip een vermogen heeft van 1500W + 750W. De werkingswijze met twee kuipen is innovatief en bevorderend om een antwoord te kunnen geven op uw warm watervraag.

De Atlantic Lineo heeft een droge weerstand die beschermd wordt door een huls waardoor kalkaanslag vermeden wordt. Een natte weerstand is één van de belangrijkste reden wanneer een probleem zich stelt bij elektrische boiler. U hoeft bij de Atlantic Lineo hiervoor dus niet te vrezen. Wanneer u de weerstand moet vervangen, betekent dit ook dat u uw water dus niet volledig moet aftappen.

Technische informatie Atlantic Lineo elektrische boiler

Als accessoires kunt u kiezen voor twee mogelijkheden bij uw Atlantic Lineo:

 1. Witte buiskap die verkrijgbaar is voor de platte modellen en de vierkante modellen die ervoor zal zorgen dat uw leidingen verborgen zijn om een mooier aspect te verkrijgen in uw woning.
 2. Een opvangbak voor zowel de platte als de vierkante Atlantic Lineo.

Wij zeggen vaarwel tegen de CozyTouch bridge, daar de Atlantic Lineo compatibel is met de Atlantic App met een interne WiFi connectie.

Opgelet! De Atlantic Lineo elektrische boiler met inhoud 40, 65 en 80 liter moeten een veiligheidsgroep gebruiken met aansluiting 1/2", maar de modellen van de Atlantic Lineo moeten een veiligheidsgroep gebruiken met aansluiting 3/4".

Model Atlantic Elektrische boilerAfmetingen (HXBXD) in mm
40 liter765X490X300
65 liter1090X490X300
80 liter1300X490X300
100 liter890X490X490
120 liter1020X490X490
150 liter1210X490X490

 

Close