Close

ATLANTIC LINEO CONNECTED ELEKTRISCHE BOILER

STOCKARTIKEL! Informeer voor actuele stock.

Opgelet!

De Lineo Atlantic elektrische boilers met een inhoud van 65, 80 en 100 liter zowel grijs als wit, behoren tot ons stockgamma en zijn behoudens verkoop onmiddellijk leverbaar in België.

De Lineo Connected elektrische boilers van Atlantic met een inhoud van 40 en 120 liter, zowel wit als grijs, behoren niet tot ons stockgamma en moeten speciaal op vraag van de klant besteld worden bij de fabrikant. Hierdoor geldt het herroepingsrecht niet en is retour, omruiling en annulatie na bestelling niet toegelaten.

Meer informatie

370,56 € BTW inbegrepen

Meer informatie

Dankzij de geringe grootte van de Atlantic Lineo elektrische boiler kunt u het toestel perfect integreren in uw woning.

We kunnen de Atlantic Lineo Connected elektrische boiler opsplitsen in twee verschillende modellen:

  1. De rechthoekige platte uitvoering, verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit en een inhoud van 40, 65 of 80 liter. Deze Lineo elektrische boiler van Atlantic kan in verschillende posities geïnstalleerd worden.
  2. De vierkante uitvoering van de Lineo Connected is ook verkrijgbaar in het grijs en in het wit en heeft een inhoud van 100 of 120 liter. Deze Atlantic elektrische boiler is een verticaal wandmodel en kan maar in één positie geïnstalleerd worden.

De rechthoekige platte uitvoering heeft een diepte van slechts 29 cm, met ophangbeugel slechts 31cm. Aangezien deze Lineo Connected elektrische boiler van Atlantic zowel verticaal als horizontaal kan geïnstalleerd worden, heeft u een heleboel mogelijkheden waar u de elektrische boiler kunt installeren. Het model past bijna overal in uw woning. Wanneer u de Atlantic Lineo Connected horizontaal installeerd, zijn de aansluitingen aan de linkerkant en moet u er mee rekening houden dat u de veiligheidsgroep moet verplaatsen. Deze principes zijn enkel geldig bij de modellen 40, 65 en 80 liter.

Sinds april 2018 heeft Atlantic zijn gamma van Lineo elektrische boilers uitgebreid met een versie van 100 en 120 liter. Naast het verschil in inhoud is het grootste verschil met de kleinere versie het feit dat dit enkel een verticaal wandmodel is en vierkantig. U kunt deze Atlantic Lineo Connected niet horizontaal installeren. Het voordeel van deze grotere capaciteiten is dat er altijd voldoende warm water beschikbaar zal zijn en dat het dus ook ideaal te gebruiken is voor grotere gezinnen tot vijf personen. Indien u beschikt over twee badkamers of een badkamer met douche én bad, dan kan de Lineo Connected elektrische boiler van Atlantic met een inhoud van 100 en 120 liter de oplossing zijn voor u. Uiteraard is dit enkel geldig wanneer uw woning bestaat uit standaard sanitair. Mocht u twijfelen of de Lineo Connected van Atlantic voor u het geschikte model is, aarzel niet om onze technische dienst per mail, chat of telefoon te contacteren.

Atlantic Lineo Connected, vernieuwd en connected?

  • De Atlantic Lineo beschikt nu over de "connected" app, namelijk cozytouch. Hiermee kunt u uw elektrische boiler vanop afstand bedienen via uw smartphone dankzij den cozytouch-app. Daarnaast ziet u uw verbruik in realtime en kunt u hierdoor vermijden dat er water en energie verspild wordt. Dankzij deze app kunt u besparen op uw energiefactuur.
  • De Atlantic Lineo Connected elektische boiler heeft een zeer eenvoudig en duidelijk touchscreen waarmee het op een zeer intuïtieve manier kan bediend worden. Het scherm geeft namelijk weer hoeveel beschikbare douches u op dat moment heeft met het beschikbare warm water of de douches die in voorbereiding zijn. Handig toch!
  • Heeft u ineens meer warm water nodig dan normaal voor een extra onvoorziene douche? Geen probleem! De Atlantic Lineo elektrische boiler beschikt over een Boostfunctie waardoor u binnen de 30 minuten over voldoende warm water zal beschikken. Deze boostfunctie is enkel voorzien bij de modellen 40, 65 en 80 liter.
  • Op esthetisch vlak kan het zijn dat de standaard witte kleur van de meeste elektrische boilers niet in uw interieur past. De Atlantic Lineo Connected is nu ook verkrijgbaar in grijs aluminium.
  • De Atlantic Lineo elektrische boiler beschikt over een droge weerstand wat kalkafzetting tegengaat.
  • Wenst u de aansluitingen te verbergen enerzijds om ze te beschermen anderzijds omdat dit mooier is voor uw interieur? Dat kan. Atlantic heeft een beschermkap in het wit en in het grijs toegevoegd aan zijn gamma die de aansluitingen van uw elektrische boiler verbergen.
  • De Atlantic Lineo Connected elektrische boiler beschikt over de AUTO-modus. De boiler leert van de gewoontes van zijn gebruikers en zal hieraan zijn werking aanpassen. U zal als gebruiker niet aan comfort moeten inboeten, maar zal wel energie kunnen besparen. Dit zal uw energiefacturen ten goede komen.

Kan ik de Atlantic Lineo Connected eenvoudig installeren?

De Atlantic Lineo Connected beschikt over een standaard asafstand van 440mm. Hierdoor zult u hoogstwaarschijnlijk de bestaande bevestigingspunten van uw oude boiler kunnen hergebruiken. Nadat u de bevestigingsbeugel aan de muur bevestigd heeft, kunt u de ophangschroeven van de Atlantic Lineo in de beugel schuiven. Voila, uw elektrische boiler is gemonteerd.

Bijhorende producten:

Close