Close
Aanbieding! HONEYWELL FF60 TRIPLEX FILTER

HONEYWELL FF60 TRIPLEX FILTER

Informeer zeker eerst voor actuele stock.

Honeywell Regenwaterfilter Triplex FF60 bestaat uit drie verschillende filters die ervoor zorgen dat uw water gezuiverd wordt. De Honeywell regenwater filter bestaat uit:

  • Wasbare voorfilter
  • Witte fijnfilter
  • Zwarte actief koolstoffilter

Wat is inbegrepen bij mijn aankoop van de Honeywell FF60 Triplex?

Naast de regenwatefilter FF60 van Honeywell zitten ook onmiddellijk de drie filters in het pakket: wasbware voorfilter, fijnfilter en actieve koolstoffilter. Daarnaast wordt het geleverd met aansluitnippels buitendraad met diameter 3/4"-3/4" en 3/4"-1". Om de Honeywell FF60 triplex eenvoudig te installeren beschikt het pakket over een wandbeugel en installatie alsook vervanging van de filters worden vergemakkelijkt via de inbegrepen sleutel.

Voeg voor 26 euro incl. btw een extra set van vervangfilters toe aan uw Honeywell FF60 regenwaterfilter, bestaande uit de voorfilter, fijnfilter en actieve koolstoffilter, en geniet van de voordelige pakketprijs.

*Enkel geldig in België

 

Meer informatie

109,99 € BTW inbegrepen

  • Ja (+32 euro)
  • Neen

Bijhorende producten:

Honeywell regenwaterfilter

De Honeywell Triplex filter is gekend voor zijn uitstekende reputatie op het vlak van zuivering van water, in de praktijk meestal regenwater. Het regenwater wordt gefilterd door de Honeywell FF60 dankzij een traject door de drie aanwezig filters. Daarom wordt de Honeywell regenwaterfilter dus ook Triplex filter genoemd. Dankzij de samenwerking van deze drie filters zal uw regenwater of putwater, maar eventueel ook uw leidingwater, gezuiverd worden om alle onzuiverheden te verwijderen.

Hoe zuivert de Honeywell Triplex regenwaterfilter uw water?

Wenst u gebruik te maken van regenwater in uw woning? Of wenst u uw toiletten door te spoelen met putwater? Of heeft u geen 100% vertrouwen in de zuiverheid van uw leidingwater? Als oplossing op deze vragen bent u bij ons en bij de Honeywell FF60 aan het goede adres. Dankzij de waterfilter van Honeywell kan al het inkomende water in uw woning gezuiverd worden. De Honeywell Triplex filter maakt gebruik van drie filters:

  1. Voorfilter: Afwasbare filter van 100 micron die de eerste onzuiverheden zal tegenhouden: gruis, zand, ... kortom alle zwevende deeltjes. Deze eerste filter mag u afwassen en moet dus niet elke keer mee vervangen worden met de andere twee filters van de FF60. Na verloop van tijd wanneer u enige slijtage merkt, raden wij u wel aan om de voorfilter te vernieuwen.
  2. Fijnfilter: Deze tweede filter 25 micron van de Honeywell regenwaterfilter zal de kleinste onzuiverheden uit uw water halen. De deeltjes die de eerste voorfilter niet heeft kunnen filteren, wordt nu wel gefilterd.
  3. Na deze eerste filtering kunt u gerust zijn dat alle deeltjes en onzuiverheden uit uw water gehaald zijn. Maar het water kan nog steeds onaangename geuren en kleuren hebben. Hier schiet de derde filter in actie van de Honeywell Triplex FF60.
    Actieve koolstoffilter: Deze derde zwarte filter zal de onaangename kleuren en geuren uit uw water filteren zodat het water niet alleen schoon is, maar ook geurloos en kleurloos zal zijn. Pesticiden, chloor en insecticiden worden ook door deze actieve koolfilter verwijderd. Opgelet! Dit maakt het water niet drinkbaar.

Waarvoor kan ik de Honeywell FF60 regenwaterfilter gebruiken?

De regenwaterfilter van Honeywell kan gebruikt worden zowel voor residentiële, industriële als commerciële toepassingen. Opgelet! De Honeywell Triplex maakt het regenwater of putwater niet drinkbaar. Het water wordt alleen behandeld zodat het rein genoeg is om te gebruiken zonder te vervuilen.

U kunt het behandelde water gebruiken voor tuinwerk, wasmachine, doorspoelen van toiletten, buitenkraan, ... 

Dankzij de behandeling door de Honeywell FF60 zullen uw toiletten die werken op putwater geen bruine kleur meer hebben. Uw kleren zullen niet gewassen worden met stinkend water zodat ook uw verse was een rare geur kan hebben. Uw buitenkraan of uw tuinslag zal niet meer geblokkeerd worden door vastgekomen vuil. Dit alles kan worden verkregen via de Honeywell regenwaterfilter en zonder te moeten inboeten op het vlak van goede doorstroming. Het debiet blijft bijna gelijk.

Hoe moet ik de Honeywell Triplex filter installeren?

Allereerst moet u gebruik maken van de muurbeugel en de Honeywell regenwaterfilter op een horizontale leiding plaatsen. Met andere woorden moeten de bokalen van de FF60 naar beneden gericht zijn. 

De ruimte waar u de Honeywell filter wenst te installeren, moet vorstvrij zijn en mag ook niet onder hoge lichtinval staan. Beide aspecten hebben een negatieve impact op de werking van de regenwaterfilter.

Elke 6 maanden wordt er door de fabrikant aangeraden om de filterpatronen te vervangen door nieuwe exemplaren. Op die manier blijft de zuivering door uw Honeywell FF60 gegarandeerd. Om eenvoudig de patronen te kunnen te vervangen, wordt er aangeraden dat u de Honeywell Triplex op een eenvoudig toegankelijke plaats installeerd en daarnaast ook een afsluitkraan voor en na de regenwaterfilter te plaatsen.

De verpakking is gewijzigd door de fabrikant. U zult dus zien dat er vanaf nu Resideo Braukmann Regenwaterfilter FF60 op de doos genoteerd staat. Het gaat wel degelijk over de Honeywell FF60, daar Honeywell behoort tot de Resideo groep.

Close